Korfu!

Da har jag spenderat ganska manga dagar har pa Pink Palace pa Korfu. Det har varit superskoj. Chelsea ar en sa harlig tjej, vi har pratat, festat och badat mest hela tiden=) Imorgon tar jag dock nattbussen till Aten vilket ska bli riktigt skont ocksa. Ar ratt trott pa det har partyhostlet.

Ses den 8de da jag med all sakerhet ar hemma!

Korfu!

Nu sitter jag ikladd bikini och sarong pa den grekiska on Korfu och tanker "(Inte sa mycket ler mest och ar nojd!)"

Lamnade Rom lordags natt for att komma hit pa igar kvall. Rom var helt toppen men ojojoj vad varmt det var. Maste se till att tvatta nu kan jag lova. Var dar med Linda och Therese fran sthlm och bodde pa ett hostel i centrala Rom nara Colosseum. Dar var vi ocksa och traskade omkring en dag under tiden som vi smalte bort, bra mycket skonare var det att traska omkring i Vatikanmuseet men aven dar skapligt varmt da vi inte fattade att vi inte behovde tacka axlar och knan hela tiden. Sixtinska kapellet var hojdpunkten. Sa ruskigt haftigt att ha sett det :D Nar vi kommit hem darifran gick jag i lugn och ro in for att ta en dusch och nar jag kom ut darifran star Linda och Therese pakladda redo att aka. "Vi har kollat fel pa vara biljetter, vi maste hem nu om vara interrailpass ska galla hela vagen hem" sager linda och jag star bara forvanat och nickar nar de drar. Haha, hoppas de klarade sig hem. Sa plotsligt fick jag spendera min sista kvall i Rom utan dem men det var ju inga problem. Vi hade blivit vanner med manga pa hostlet och en utav killarna fran Seattle hangde med mig och tittade pa Colloseum upplyst ;) Blev jatte fina bilder och ar ett maste om ni ar i Rom nan gang!

Men nu sitter jag alltsa pa Korfu, Chelsea kommer ikvall och det ska bli sa enormt kul att traffa henne igen! Stannar har i ett par dagar i alla fall och sen drar jag till Aten innan jag vander hem pa nat vis!

Ha det bast sa hors vi snart!

Italien!

Hej Hej allihopa.
Venedig var underbart! Jag traffade erik och hans tva vietnamesiska vanner dar och hade det toppen. Forsta natten sov vi pa ett hotell med de minsta rummet jag nagonsin sett. Det enda som var stort var duschhandtaget. Andra natten hade vi tur som tokar och lyckades hitta ett utav Venedigs 10 haftigaste stallen och fick bo dar. Det stod pa dorren Bed and Breakfast men nar vi gick in i bokaffaren sa gubben att det ar mer Bed and Books. haha. Aldrig sett sa mycket bocker men for 15 euro i centrala venedig sa kunde man inte bli nojdare!

Venedig var valdigt turistigt men sista dagen vi var dar hittade vi manga mysiga gator bortanfor turiststraken!

Nu sitter jag i Rom och har idag varit och kollat i Colosseum med Linda och Therese. Det har var sa coolt men SAAAA varmt! Linda och Therese traffade jag for en kvall i Rimini i onsdags och vi akte direkt vidare har till Rom. Rom ar mysigt och vi har mycket kvar att se och gora!

Ha det bast! Hej!

1 dygn pa tag!

Nu ar jag framme i Munchen. stannar har i 1 halvtimme till slutdestination Venedig. Världens bästa Dahl möter mig där för att ha roligt. Har brattom nu men ses och hörs snart. Förresten se till att ak tag genom Tyskland nan gang- Varsta sagolandskapet med ett slott inslangt har och dar

Europa


 

Imorgon kl 9.52 går tåget från stationen sen är det bara vidare ut i stora världen igen!
De senaste dagarna har varit ett rent helvete, aldrig tidigare har jag varit så nervös för något. Jag har klättrat på väggarna, varit så rädd för min nya mobiltelefon att jag börjat grina och jag har varit ett allmänt nervvrak. Men nu har jag äntligen lugnat ner mig och är nu superladdad att ge mig iväg. Imorgon går färden via Stockholm och Malmö till Berlin. Den staden lämnar jag strax efter att jag kommer dit på måndag morgon och tar mig vidare förbi München till Verona. Var jag sover den natten vet jag inte men vidare ska jag, Venedig och Rom lockar, beror på mina vänner. Ska träffa Linda i Italien hoppas jag och jag tänker resa runt där i ca 1 vecka. Sen ska jag till Korfu, Grekland och hänga med min kära vän Chelsea från Kanada och sen vet jag inget mer=)