Bokat


23 september kl. 13.10!


Idag så bokad jag min och Hutters resa till Australien! Det blev att kosta 6700 enkel resa och vi kommer att flyga från Arlanda en söndag. Sedan går flyget vidare i 11timmar och 35 min till Kuala Lumpur där vi ska spendera en dag. Från kl kvart i sju till kl 5 över 10 blir vi alltså i Malaysia innan flyget för oss vidare på en 7 timmar och 55minuter lång tur till Sydney. På tisdagen den 25 september kl 8.00 tar vi våra första steg på Australiensisk mark.
 
Det ska bli så spännande och jag är så lycklig. Det tänkte jag att vi firar med en liten bildkavalkad
image7 
Min bästa vän, Säterpimpen som övar beach looken innan han jag ska flytta ihop.
Jag är nöjd, för vi ska bo ihop.image8 
Min bästa vän som just nu befinner sig i ett fint hus i den tyska staden Köln och är glad
Jag är nöjd, för hon mår bra
image9
Jag och och min bästa vän som just nu befinner sig i Linköping pluggandes till en storartad civilingenjör
Jag är nöjd, för han är så bra


Tänk att det verkligen är så att vi kommer att bli stora en dag. Inte än på länge men en dag då kommer vi bli stora. 

Det är så otroligt, jag har rätt nära vänner i bl.a. Linköping, Umeå mm. I Frankrike, Tyskland, USA och snart fler länder, Det är häftigt och framförallt, Jag har om mindre än en månad mig själv i Sydney, Australien!


Australien drömmarI lördags fick jag mitt visum. I september eller oktober så åker jag. Jag är full av lycka, jag ska till Australien!image6


Där är Säterpimpen som jag kommer att ha vid min sida under min resa. Det är jag så glad över. Bättre sällskap kan jag inte tänka mig. Vi kommer att ha så skoj, jag kommer att gå honom på nerverna men jag hoppas och tror att är det nån som kan handskas med mig så är Jonas Hutter.

Igår så hade vi möte med vår Australiencoach Brita. Det gjorde mig så nöjd. Bättre coach kan man inte ha! Hon berättade en massa som kändes viktigt att veta, gav massor utav tips om vad man skulle kunna göra och hon fyllde mig med en hel drös utav spännande längtan! Ett tips till alla som funderar på att anställa säljare till reseföretag. ANSTÄLL BRITA! 

Hutter ska beställa visum, sen bokar vi vår resa. I september oktober nångång sticker vi och vår plan från igår är att resa till Sydney för att bli Sydney bor i några månader. Jag/Vi ska resa runt i Australien sen men till att börja med reser vi till Sydney för att skaffa jobb vilket känns super spännande. Snart är jag på väg. Denna blogg kommer bli min kontakt med omvärlden. För dom som tycker att dom känner mig väl och vill veta lite mer spännande saker än var jag varit och så får höra av sig till mig. För det finns en blogg där det står lite mer känslopåverkade grejerNu måste jag laga mat!!!
Hälsningar/// Anja