Även de som inte vågar leva dör nån gång...

Idag har jag haft duktig dag. Och det mår jag bra av. När jag faktiskt gör det som jag annars bara skjuter upp blir jag gladare. Ibland blir jag ruskigt glad, som idag tex. när jag satt i kassan och helt plötsligt börjar småskratta för mig själv. Hmmm om jag fortsätter såhär får jag kanske inte behålla jobbet så länge. Men trivs gör jag! Ett super jobb helt enkelt. Jag vet att jag räknas till en sån där över hurtig människa som är duktig positiv och dryg när jag skriver så där men va fan jag beundrar ju dom där dryga människorna-

Just idag så är jag nöjd med livet. Har äntligen (nåt år försent bara) fixat den tråkiga väggen på mitt rum. Nu mer är den inte bara stor och piggelingrön, den har också en tavla och tavellist, en klocka samt mitt favorit citat skrivet på sig, vilket gör att den istället för att bara vara en stor och piggelingrön vägg blir en läcker och häftig, stor och piggelingrön vägg.

 Citatet är "Även de som inte vågar leva, dör nån gång..." sjunget av Di leva i en sång. Jag läste det första gången för nåt år sen i skolan, det satt precis när man kom upp från trappan till första våningen på Soltorg. vilket var väldigt bra om man behövde insperation till att klättra en våning till och det grep tag i mig omedelbart. Ännu viktigare och klokare har det blivit sen min olycka, av flera anledningar. Dels för att olyckan har fått mig att inse hur viktigt det är att verkligen leva livet men också för att de där orden får mig att känna mig helt säker när folk frågar om jag kommer våga åka snowboard igen, Jag älskar att åka, och det är ju faktiskt så... "att även de som inte vågar leva dör nån gång".
 Så varför sluta med något jag älskar?!?!


To Robert + Wiktor

Igår hemkommen från min resa till Oxelösund. Den varade inte så länge : 1 dygn
Men det gör inte mig ett dugg! För anledningen till att den avslutades så snabbt var helt enkelt för att Wiktor och Robert är världens näst bästa killar. Bäst är Winge och Hutter men en god andra plats förtjänar de verkligen. 

Flickorna var bäst. Vårt snack slet på krafterna är helt slut än. Men det gav massor. Och nu så ska jag sköta mig, inte vara dum, och ni ska sköta er och inte vara dumma. Vi ska vara det vi är bäst på att vara-->BÄST

Sitter här hemma nu och lider av min huvudskada. Blir så ruskigt trött av intryck. Och intryck fick jag i massor denna helg. Fick träffa två kärlekar till mig, Robert hade jag nästan glömt hur bra han var. Men nu den tredje gången vi träffades på tre år så visade han samma sak som han visade första gången... Att han är en en toppen pojke och en Nisse. Wiktor var vad jag trodde el nä inte vad jag trodde, vad jag misstänkte men inte vågade tro.
Han var Mums
Dom var båda Mums!



Nu drömmer jag mest om Australien om dagarna. Tänk att jag verkligen ska åka dit. Jag ska till den stora världen. Tur att jag fick prata med flickorna så jag kunde lägga upp planen för sensommarn. Inte så många stund kärlekskandidater. 2 säkra och helt tillåtna, el ja kan ju räkna upp 2 till, eller nä 3 till, alla eviga kärlekar, men 2 som inte riktigt är eviga. Dels den ständige, Han som har många kuddar, han som är som mig, han som jag sägs vara den enda som skulle kunna överleva med och Han som alltid borde fått mer och han som är rätt egentligen, men lite för rätt på många sätt och fel på ett fånigt Anjasätt (Han klarar bara gränsen med nödochnäppe). Hahaha jag är för virrig och trött för att skriva blogg nu. Glömmer hela tiden vad jag skriver om. 

Sovgott!   

To Staffan


 Mitt namn är Anja och jag är blogg sugen!



Imorgon åker jag på Semester med mina flickor och de dagarna ska dom vara bara mina igen! Vi ska åka till Oxelösund och ta med oss massor med fint väder så att vi kan spendera tiden med att sola och bada. Det ska bli så skönt att åka dit och vi ska träffa Wiktor och Robert en stund också. Att träffa dem kommer bli spännande, sist vi sågs stod vi nära varandra eller, jag stod nära Wiktor och Ida rätt nära Robert i alla fall. Och nu har vi inte sett varandra på över ett år och vi har inte sett varandra i den riktiga världen någon gång överhuvudtaget, bara i låtsasvärlden Hultsfred. Hur kommer det kännas då???  Kommer vi ha något att prata om, kommer vi ha något att göra som känns bra, kommer vi att tycka om varandra??? Det ska bli riktigt spännande att se. Men jag hoppas det går bra, annars får vi väl bli upptagna så fort vi bara kan och gömma oss i vårt tält igen.

Det ska bli så skönt att bara vara med Ida och Elenore. Vi har haft en tung vår på grund av mig. Först olyckan, sen för att jag har så svårt att acceptera att bli tagen i andrahand. Men jag tycker inte att jag borde hamna i en självklar andrahand jag tycker jag fortfarande förtjänar en plats i förstahand även om det inte är på samma sätt längre nu sen de har skaffat pojkvän. Det finns nåt som heter delad förstaplats men så är det verkligen inte nu. Jag får fortfarande lida för den dåliga vän jag var under Idas förra förhållande. Jag får inte chansen att bli bättre. Vilket gör mig arg och gör mig till den dåliga vän jag behandlas som. Istället delar de två allt i stort sett som händer i deras liv. Men den här veckan ska det bli ändring på det jag tänker säga precis hur jag känner. Jag vet att det är mycket jag måste ändra på med vem jag är,

Men vem vet jag kanske redan har ändrat på allt sånt?!



Peace & Love
var toppen i stora delar. Torsdagen och Fredagen när jag var med pojkarna,  Lördagen var bäst i stort sett hela tiden! Jag såg massor med bra band nu när jag var nykter och duktig. De starkaste minnena är:

Damien Rice  -  Inte bäst att se live men absolut en av de bästa att höra live
Hammerfall  -  Winge och Erik Dahl ägde sönder på luftgitarrer. Själva spelningen märkte jag knappt
S1 -  Jag Winge och Dahl inne och myser. Winge o Dahl hälsar på Winnerbäck. Winge dissar att Sanna super så jävligt (skrattar bäst som skrattar sist grabben=P)
Anna Ternheim  -  Så jävla bra. Shoreline är så mäktig som det kan bli. Winge är världens bästa vän!
Mando Diao  -  Ruskigt bra spelning. Drag hela tiden. Måste ha varit för den bra mat en av sångarna köpt av mig=P
Timo Rääsinen  -  Så söt som alltid. Minns första gången jag såg honom lättklädd
Alice Cooper  -   Tänkte mest på min prins i Övik.
Fallrisktält  -  Var förbi lilla storebror och beundrande ett för livet kämpande tält
Kiss and Tell  -  Det finns snygga människor och sen finnns det snygga hjältar. Daniel Wallsten är en sån men han kan sjunga också.
Jason Mraz  -  Ruskig. Håret var scenshowen. Rösten var bäst. Låtarna rockade. Vilket leder till ---> I'm yours!
Elin  Sigvardsson  -  Hon är bra men regnet tar bort det mesta.
Winnerbäck  -  Han är så bra att man får rysningar men det bästa av allt var inte WInnerbäck på den här konserten. Det var Andreas.
Timbuktu  -  Han är ju mums i litet format
The Ark  -  SVERIGES BÄST LIVE BAND. lika bäst som alltid
Efterfesten  -  Hihi Där var jag. Jepson mindes inte vår kyss(ar). Hmmm konstigt



I höst åker jag till Australien! Jag längtar som en tok och missbrukar WAYN. Ska snart fika med Brita för att veta allt!
Det ska bli så bäst. Ska lära mig surfa (hmmm blir nog inga problem med mitt balanssinne), Ska köpa surfshorts Ska vara fri som en fågel, SKA LEVA!