Planandring

Jaha da har jag andrat mig igen da!

Alskar att fa leva for dagen som jag nu gor! Det ar namligen sa att jag denna morgon bestamde mig for att stanna har i Sydney till Januari! Jag pratade med en tjej som jag tycker jatte mycket om och hon fragade varfor jag inte stannar. Jag tankte da. Varfor stannar jag inte! Sa imorgon ska jag forsoka hitta jobb nagonstans.

Det kanns helt underbart att antligen ha bestamt mig for att stanna nagonstans. Kanner att jag behover lite stabiltet i tillvaron i nagra veckor och har i Sydney har jag alla nara vanner! Ska bli sa skoj att fira jul och nyar har i Sydney.

Planerar att jobba pa mitt hostel for accomondation och soka nat stro jobb. Inget riktigt jobb utan mer bara jobba med promotion och dela ut flygblad tror jag, men vi far se vad jag far! Ar laddad som tusan!!!!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Allt id skönt att få slå sig till ro ibland. Även om det är kul att luffa runt så tar det på krafterna att hitta boende och nya vänner hela tiden. Så packa nu upp lite och ha lite vardagsliv, det är du värd! Du kan trösta dig med att här har vi inte sett solen på en vecka och lamporna måste vara tända mitt på dan - novemberelände! Bara 8 dar kvgar till december. :o) Kram

2007-11-22 @ 13:12:30
Postat av: Ida

Roligt! :) blir säkert skönt med lite vardag pa nat vis =) lycka till med jobbsökandet!

2007-11-22 @ 15:07:53
Postat av: Elenore

Härliigt =) skönt att du känner att du tagit rätt beslut!! hoppas du hittar ett jobb och att du forsätter att leva livet, blir kalas ska du se ;)Kraamar

2007-11-22 @ 18:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback