Sista dagarna i Australien

Nu sitter jag i Melbourne igen da. Flog hit igar fran Coolangatta for att bo hos min van Cara i 2 natter innan jag flyger till Nya Zeeland. Har fatt mina snowboardklader hitskickade mm. och kanner mig valdigt redo for att ha lite snowboarding nu. Enda problemet just nu ar att jag maste kopa vinterskor. Vinterskor ar fula och jag tycker ju inte ens om vintern jag vill inte betala for nat sant usch bla fy.

Hade i alla fall en helt underbar tid nar jag bodde pa The Goldcoast. Vi bodde i en superduper lagenhet och min lilla familj var ocksa superduper. Jag Ronaldo och Chelsea spenderade mesta tiden pa stranden med att steka och i soffan med att spela kort, Deanna jobbade hela tiden. Men ibland nar vi hade hela familjen samlad sa sag vi till att gora saker tillsammans, en kvall var vi tex till ett casino i Surfers, det kan jag saga var toppen om man inte tanker pa pengarna, men kul hade vi!

Nar jag kommer till NZ sa landar jag i Christchurch. Ronaldo kommer dagen efter men han landar i Aukland. Tror att jag ska forsoka jobba pa Sydon, darfor sa ska vi nog resa Nordon nu direkt och sen nar jag jobbar aka ut pa helgtripper till de massor av olika platser det ar att se pa Sydon. Men vi far se, kanske blir det lite av badeoch. Planen ar helt oklar, men en dag blir den nog klar.

Forresten planen just nu ar att komma hem i Oktober, vara hemma i lite over en manad (kan ju inte missa Idas 20 ars dag) och sen dra till Kanada for att jobba en sasong dar!

Kommentarer
Postat av: Ida

Weeey! Jag är viktig! Klart du inte kan missa min födelsedag :D hahah :) Men vad nice med kanada! =) Ha en bra flygresa och ta hand om dej=) Kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback