Jobb skolk

Hejhej!
Aah vad glad jag blir av era kommentarer! De varmer!

Idag skolkar jag fran jobbet. Anledningen till det ar att jag och Jonas/Hutter har bestamt oss for att ha skoj idag. Han ligger dock kvar i sangen och myser men jag har allt varit uppe i tid. Vi ska bara gora nagot skoj ar planen, umgas och ha det gott helt enkelt. Ska ev. tva tjejer fran Borlange idag ocksa. Har pratat i telefon med en utav dem, Hanna Lundstrom och det ar sa skont att hora lite dalmal, Jonas/Hutter ar inte mycket att ha till det tyvarr. Sa vi far se!

Planerar nu min fortsatta resa for fullt. Forhoppningsvis sa kommer Ronaldo och Cara (en amerikansk tjej fran jobbet) ner till Tasmanien. De kommer i sa fall vara dar i 4 dagar och vi kommer formodligen hyra en bil och aka omkring och campa. Det vore helt super om de skulle gora det och jag skulle bli sahar *super stor rorelse med armarna* om de bestamde sig for att komma ner. Hoppas Hoppas Hoppas! Nu vet jag DE KOMMER!!!

Vet inte vad som hander efter. Men jag drommer en hel massa!

Respons pa kommentarer
Brita - Jag har varit uppe pa taket pa Rooftop Market. Det var riktigt haftigt men jag har inte gatt pa bio dar an. Det ar ett maste! Ska bli kan jag saga

Hula - Jag hoppas du kande den afrikanska vinden nar du laste brevet

och Mattias - Kom till NZ och jobba med mig!!!!
Hula - 


HEJhejHej

Nu ar jag tillbaka i toppform!
Men ni darhemma verkar ha tappat stinget. Inte en enda kommentar. Blir att kanna mig lite ensam har borta. Skriv bara ett Hej, kul att hora, ha det bra! Det ar allt som behovs for att ni ska finnas har med mig

Jag alskar botaniska tradgardar! I sondags tog jag namligen en jatte promenad genom botaniska har i Mel och hade det superduper. Efter det gick jag pa Art Centers Sondagsmarknad och myste och at 19 minipannkakor med Mango sorbet innan jag gick upp till det super coola omradet Fitzroy och hjalpte min van Brian med att kopa klader till en dejt. Solen lyste och det var varmt trots det var host i luften. Ibland ar man bra nojd!

Ska snart och plocka applen pa Tasmanien. Om en vecka och tva dagar aker jag. Men forst ska jag gora Great Ocean Rd nasta helg tex. Har inte bokat resan till Vastkusten an men det kommer. Inte har jag fixat mitt visa heller men man kan ju inte vara allt for effektiv pa en och samma dag/vecka.

Igar tjanade jag tillochmed pengar pa mitt jobb. Det ar mycket roligare att jobba da. Ska nog gora det idag ocksa!


Hej Hej Allihopa

Nu tar det ett tag mellan varje skrivning. Vill skriva oftare men tiden gar sa fort harborta.

Okej, just nu ar min framtid valdigt osaker, bestamde mig for ca en halvtimme sen att jag ska flytta fran huset. Jag tycker att mina vanner som skaffade huset till oss blaser oss pa pengar. Jag ar inte osams med nan sa det kanns bra men nu drar jag inat stan. Lite ar det val kanske det att jag ar sugen pa forandring, jag vill resa, jag vill bo narmare stan, jag vill traffa nya manniskor, det ar en massa saker jag vill helt enkelt. Men jag bor nog en vecka till i huset.

Bokade precis min flygbiljett till Nya Zeeland, planen andras hela tiden men nu ar det spikat att jag kommer att flyga till Nya Zeeland den 6 maj och jag tror jag tanker stanna till slutet av september. Sa att jag kommer att vara borta fran hemma i ett ar. Asien blir jag nog tyvarr att skippa pa denna resan for att det ar mitt i monsun perioden nar jag drar hemat sa jag tar en extra manad pa NZ istallet.

Imorgon ska jag soka visum i NZ, Nu ska jag laga mat for idag! Ha det fint kara vanner!

Alla Hjartans dag!

Tycker om er alla darhemma sa mycket!!!
Har fortfarande inte lost min kamerasladd som ar borta men har kommer lite bilder jag stulit sa ni far se hur jag ser ut i alla fall...
image84
Detta ar i for sig inte jag men det ar dar jag bor i alla fall
image85
Detta ar vad vi gor lite da och da, har lite mys i en park helt enkelt.
image88
Detta ar de 5 toppen brudar killarna i huset far slass om! Anja, Kajsa, Lotta, Johanna och Iina.
image86
Detta ar fran var tjej kvall forra helgen. Vi gick till en Thai/Kines/Malay resturang och mysteimage89
Dagen efter var det festival i st Kilda. Super harligt, JAG ALSKAR FESTIVALER.image90
Som ni ser var det sol och harligt vader! Och mitt har borjar bli langt, (det ar sa harligt), men pa fredag skall det klippas sa att jag far lite av en frisyr!

Alskar er allihop darhemma sa mycket. Igar overfolls jag av hemlangtan men nu ar det bra igen. Ta hand om er och som sagt.....


JAG ALSKAR ER!!!!



Livet leker

Japp da ar man proffesionell dorrknackare da! Och helt okej pa det dessutom om man inte raknar med dagar da ens kropp staller till det for mig. Har knakat dorr i 7 dagar nu. Forsta dagen hade jag 1 forsaljning, andra dagen tog jag mig upp till 3, tredje borjade jag vara bra pa det hela och hade 5, fjarde var jag riktigt bra och hade 6, femte dagen var helt okej, hade en tuff gata men lyckades anda fa 4 forsaljningar men sen..... Mitt problem nar jag ska ha mens ar inte att jag far ont i magen eller nagot sant utan att mitt humor blir helt vardelost och oforutsagbart darfor hade jag en dag nar jag bara var arg och forbannad och slutade dagen utan att tjana en endaste dollar, dagen efter var jag fortfarande sur men tog mig i allafall till jobbet till slut aven om jag var forbannad for att de har sa fula bilar i det har landet och lyckades fa 3 forsaljningar innan jag akte hem och gav pa Jonas en small nar vi satt pa sparvagnen for att jag tyckte han var sa full av skitsnack. Sa jag raknar inte riktigt dom tva dagarna.

Det jag erbjuder ar hursomhelst en fri hemleverans av mjolk, brod, frukt och gronsaker och andra varor av samma slag. Jag tycker det later som en riktigt bra grej och darfor ar det latt att ga omkring och knacka dorr och salja det. Dessutom sa ar det ett roligt satt att traffa manniskor pa. Manga tycker faktiskt att det ar riktigt trevligt att prata en stund aven om de inte planerar att kopa nagot och de som slanger dorren i ansiktet pa en behover man ju inte bry sig i.

I ovrigt flyter livet pa bra. Igar sa hade vi Ladys night sa vi 5 tjejer som bor i huset + en van uppifran Sydney gick till en Malaysisk/Thailandsk/Kinesisk resturang och at super god mat och drack vart eget vin som vi tagit med oss. Det ar det som ar sa bra i det har landet att man kan ta med sig sin egen dricka till manga resturanger; BYO som det kallas. Det betyder att man kan ga ut tidigt och ata utan att man behover lagga ut en formogenhet, sa detta kommer vi nog att upprepa for vi hade en supermysig kvall.

Nan som har nat tips om vad man bor gora i Asien?

Intresserade

Hej
Milkman funkar bra, jobbat tva dagar och haft roligt, hittills har jag 4 forsaljningar men det gar battre och battre!

Nu skickar jag ut ett jobb till er
Kan ni hora runt om nan ar sugen att resa Sydostasien i Sep- Okt. Jag har ju namligen planerat att resa runt lite da och skulle jatte garna ha nagon fran hemma som ar sugen pa att se Asien en stund! Kanske ar det du!