Hemma

Det finns känslor som man lever för att komma hem till... och det finns känslor man vet att man får på köpet.

Har nu varit hemma i Borlänge i strax över ett dygn, Det kan tyckas mycket med tanke på att jag säger mig anse att borlänge är i stort sett av obefintiligt intresse för mig, men det kan samtidigt tyckas som väldigt lite med tanke på att jag säger mig vara en osvenskt mycket familjeperson och dessutom älska saker som är väldigt genuint dalarna.

Som exempel kan man nämna min totala fashination vid det faktum att min pappa - iklädd sin Lars-Christerz tröja - springer in i köket och vrider upp volymen när Lars-Christerz nya spelades i julas. Eller att det precis efter att den hiten spelats, spelas två stycken mycket dåliga coverversioner på svenska av annars ganska bra jullåtar, som att det plötsligt blir någonting nytt.

Det var i för sig båda en storslagen upplevelese i sig själva men det kommer mera. Ex. är Runes Julgympa något fantastiskt och i sig självt värt att åka hem till Borlänge för så tar det ändå inte udden av att åka hem till Borlänge för att gå på Melodifestivalen-gympa med en helt överfull gympa sal och inspirerade ledare. Eller varför inte det faktum att man efter ett pass på väg mot Selected Style för att få perspnlig hjälp att hitta ett par jeans, åka förbi just LarsChristerz buss då de speciellt är i Borlänge för att tillsammans med Scotts fira in påsken. Det är en speciell känsla kan jag lova. Men som sagt kan man också känna att man ändå har känslan av att man inte har särskilt mycket gemensamt med den här staden och det kan jag säga att jag på många sätt har känt ikväll. Jag var ut en hel halv gång ikväll men jag känner samtidigt att borlänge är gjort till minst sommaren. Det finns intressantare och mer spännande platser att besöka och jag har inget emot att göra det!

Ha det bra! /Anja

Som sista grej vill jag 

Annat helt unikt som just jag kan göra de korta tillfällen jag är i Borlänge är att åka och handla tillsammans med världens bästa mormor och sedan fika med både henne och morfar, något jag tänker se till att göra igen den här gången när jag är hemma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0